Tuotteet hakusanalla kuuma teräspäällyste (6)

Ajvar

Ajvar

Pakkauksen määrä: 15 x 190ml Tuotenumero: 16025 Grammoja: 190
Grillattu punainen paprika

Grillattu punainen paprika

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 21550 Grammaa: 330ml
Säiliölämmitin

Säiliölämmitin

Säiliölämmitin hydrauliohjausöljylle, kevyelle lämmitysöljylle, vedelle, natriumhydroksidille, AdBlue
Nopeat Marinadit

Nopeat Marinadit

F.I.A.-Instant Marinade on uusi konsepti marinadeille. Marinadin valmistamiseksi jauhemainen yhdiste sekoitetaan veteen ja sen jälkeen lisätään öljyä. - Marinadien ja siten lopputuotteen kustannusten vähentäminen - Veden osuus hyvällä maulla jopa 65 % mahdollista - Öljy/vesi-suhteen voi määrittää itse - Marinadien valmistusprosessi omassa talossa - Ei monimutkaista säiliöhallintoa - Mehukas, hyvän makuinen, marinoitu tuote - Ei kuivumista grillattaessa - Laaja tuotevalikoima helposti mahdollinen - Yhdisteen pitkä säilyvyysaika - Vain tarvittava määrä marinadia on valmistettava - Tilaa säästävä varastointi jauhemaiselle yhdisteelle Makuvalikoimamme tarjoaa tunnetuista klassikoista myös uusia, kekseliäitä makuideoita. Näin voit helposti täyttää kuluttajien toiveet yhä suuremmasta makujen monimuotoisuudesta.
Takis

Takis

Takis Original Maissilastut chilimakuisena, 190 g Maissilastut chilimakuisena Pienet rullatut ja paistetut maissitortillat chilimakuisena. Riippumatta siitä, miten haluat nauttia, Takis-sipsit eivät petä. Maissijauho, kasviöljy (palmu), valmistetut mausteet chilin ja limetin maulla [suola, maissimaltoosi, happamuudensäätimet (sitruunahappo, natriumkarbonaatit, natriumasetaatit), sokeri, makuaineet (mononatriumglutamaatti, dinatrium-5-ribonukleotidit), aromit, hiivauute, sipulijauhe, väriaineet (paprikaekstrakti, karmiin)], kasviöljy (auringonkukka).
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet